Sántha Judit pszichológus Budapest

A pszichológus a pszichoterápiáról

A pszichoterápia során a pszichológus tudományosan igazolt módszerekkel segít a hozzáforduló embernek módosítani gondolatait, érzelmeit és viselkedését. Közös munka ez, melynek során támogató környezetben, nyíltan és bizalmasan beszélhetünk problémáinkról és érzéseinkről. A pszichológus a titoktartási kötelezettséget rendkívül komolyan veszi.

A pszichoterápia önmagunk iránti elkötelezettséget feltételez, és általában azt is jelenti, hogy szeretnénk megelégedettebben, boldogabban, a kapcsolatainkban kiegyensúlyozottabban, a traumatikus érzelmi tapasztalatainkból felépülve, hatékony munkavégzésre képesen élni.

A terápiához bátorságra van szükség; hajlandóság a tapasztalataink és saját belső világunk megismerésére.

Megosztás

Kapcsolat

Cég:
Hunyadvár Pszichológiai
Magánrendelő
Adószám:
70848760-1-42

Rendelő:
1165 Budapest
Hunyadvár u.56.

Tel: +36-70/384-0450
E-mail: santha_judit@freemail.hu

Gyakori kérdések

Mi a Kognitív terápia?

A kognitív terápia alapja, hogy gondolataink határozzák meg érzéseinket és magatartásunkat. Segítségével az ember képessé válhat az élmények és életesemények egészséges értelmezésére, amely egészséges magatartáshoz vezet.

Mi a Autogén tréning?

Az izmok ellazításán alapuló relaxációs eljárás, melynek során az egyén - rendszeres gyakorlás révén - megtanulja önmaga befolyásolni saját Énjét, minden problémájával együtt.

Mi a Viselkedésterápia

A viselkedésterápia azon alapul, hogy az emberi problémák döntő többsége hibásan tanult viselkedésekben nyilvánul meg (pl. ártalmatlan ingerekre szorongással reagálunk). A terápia célja a nem kívánt cselekvés feletti uralom elsajátítása, és az ilyen viselkedés megváltoztatása.