Megosztás

Kapcsolat

Cég:
Hunyadvár Pszichológiai
Magánrendelő
Adószám:
70848760-1-42

Rendelő:
1165 Budapest
Hunyadvár u.56.

Tel: +36-70/384-0450
E-mail: santha_judit@freemail.hu

Segít a pszichológus!

Érdemes pszichológushoz fordulnia,

  • ha régóta érzi tehetetlennek vagy szomorúnak magát, és sem saját erőfeszítései, sem családja és barátai segítsége nem hoznak enyhülést.
  • Ha nehezére esnek a mindennapi tevékenységek: pl. nem tud a munkában a feladataira koncentrálni, és munkateljesítménye romlik.
  • Ha túlzottan aggodalmaskodik és mindig a legrosszabbra számít.
  • Ha cselekedetei saját maga vagy mások számára ártalmasak: pl. túl sok alkoholt fogyaszt, droghasználó vagy nagyon veszekedős, agresszív.

Rendelésemen elsősorban szorongással (pánikzavar, fóbiák, kényszerbetegség), depressziós problémákkal, evészavarral (anorexia, bulimia, obesitas), valamint életvezetési, kapcsolati és nevelési problémákkal küzdők jelentkezését várom. (Részletesebb felsorolást talál a "gyakori kérdések" megfelelő pontja alatt.)

Módszerként az ilyen problémák kezelésében bizonyítottan leghatékonyabb, problémafókuszú és időkorlátos kezelési módszereket (kognitív terápia, viselkedésterápia, autogén tréning) alkalmazom.

Amennyiben legnagyobb sajnálatomra nem tudok önnek időpontot biztosítani rendelésem túlterheltsége miatt, úgy jó szívvel ajánlom az ugyanabban az épületben dolgozó pszichológus kolléganőim valamelyikét, akik az én szupervideálásom mellett segítenek. Elérhetőség: www.elegjohely.hu