Sántha Judit pszichológus Budapest

Segít a pszichológus!

Érdemes pszichológushoz fordulnia,

  • ha régóta érzi tehetetlennek vagy szomorúnak magát, és sem saját erőfeszítései, sem családja és barátai segítsége nem hoznak enyhülést.
  • Ha nehezére esnek a mindennapi tevékenységek: pl. nem tud a munkában a feladataira koncentrálni, és munkateljesítménye romlik.
  • Ha túlzottan aggodalmaskodik és mindig a legrosszabbra számít.
  • Ha cselekedetei saját maga vagy mások számára ártalmasak: pl. túl sok alkoholt fogyaszt, droghasználó vagy nagyon veszekedős, agresszív.

Rendelésemen elsősorban szorongással (pánikzavar, fóbiák, kényszerbetegség), depressziós problémákkal, evészavarral (anorexia, bulimia, obesitas), valamint életvezetési, kapcsolati és nevelési problémákkal küzdők jelentkezését várom. (Részletesebb felsorolást talál a "gyakori kérdések" megfelelő pontja alatt.)

Módszerként az ilyen problémák kezelésében bizonyítottan leghatékonyabb, problémafókuszú és időkorlátos kezelési módszereket (kognitív terápia, viselkedésterápia, autogén tréning) alkalmazom.

Megosztás

Kapcsolat

Cég:
Hunyadvár Pszichológiai
Magánrendelő
Adószám:
70848760-3-42

Rendelő:
1165 Budapest
Hunyadvár u.56.

Tel: +36-70/384-0450
E-mail: santha_judit@freemail.hu

Gyakori kérdések

Mi a Viselkedésterápia

A viselkedésterápia azon alapul, hogy az emberi problémák döntő többsége hibásan tanult viselkedésekben nyilvánul meg (pl. ártalmatlan ingerekre szorongással reagálunk). A terápia célja a nem kívánt cselekvés feletti uralom elsajátítása, és az ilyen viselkedés megváltoztatása.

Mi a Autogén tréning?

Az izmok ellazításán alapuló relaxációs eljárás, melynek során az egyén - rendszeres gyakorlás révén - megtanulja önmaga befolyásolni saját Énjét, minden problémájával együtt.

Mi a Kognitív terápia?

A kognitív terápia alapja, hogy gondolataink határozzák meg érzéseinket és magatartásunkat. Segítségével az ember képessé válhat az élmények és életesemények egészséges értelmezésére, amely egészséges magatartáshoz vezet.