Sántha Judit pszichológus Budapest

Segít a pszichológus!

Érdemes pszichológushoz fordulnia,

  • ha régóta érzi tehetetlennek vagy szomorúnak magát, és sem saját erőfeszítései, sem családja és barátai segítsége nem hoznak enyhülést.
  • Ha nehezére esnek a mindennapi tevékenységek: pl. nem tud a munkában a feladataira koncentrálni, és munkateljesítménye romlik.
  • Ha túlzottan aggodalmaskodik és mindig a legrosszabbra számít.
  • Ha cselekedetei saját maga vagy mások számára ártalmasak: pl. túl sok alkoholt fogyaszt, droghasználó vagy nagyon veszekedős, agresszív.

Rendelésemen elsősorban szorongással (pánikzavar, fóbiák, kényszerbetegség), depressziós problémákkal, evészavarral (anorexia, bulimia, obesitas), valamint életvezetési, kapcsolati és nevelési problémákkal küzdők jelentkezését várom. (Részletesebb felsorolást talál a "gyakori kérdések" megfelelő pontja alatt.)

Módszerként az ilyen problémák kezelésében bizonyítottan leghatékonyabb, problémafókuszú és időkorlátos kezelési módszereket (kognitív terápia, viselkedésterápia, autogén tréning) alkalmazom.

Amennyiben legnagyobb sajnálatomra nem tudok önnek időpontot biztosítani rendelésem túlterheltsége miatt, úgy jó szívvel ajánlom az ugyanabban az épületben dolgozó pszichológus kolléganőim valamelyikét, akik az én szupervideálásom mellett segítenek. Elérhetőség: www.elegjohely.hu

Megosztás

Kapcsolat

Cég:
Hunyadvár Pszichológiai
Magánrendelő
Adószám:
70848760-1-42

Rendelő:
1165 Budapest
Hunyadvár u.56.

Tel: +36-70/384-0450
E-mail: santha_judit@freemail.hu

Gyakori kérdések

Milyen problémákkal fordulhat hozzám?

pánikbetegség, fóbiák és más szorongásos zavarok depresszió, hangulatzavarok személyiségből eredő problémák, ill. a személyiség fejlesztésének igénye élethelyzeti nehézségek és krízisek. Veszteségek feldolgozása kapcsolati zavarok, konfliktuskezelés gyermekneveléssel kapcsolatos kérdések evészavarok (bulimia és anorexia nervosa, kóros elhízás) családi kapcsolati nehézségek, konfliktusok termékenységi zavarok: terhesség, szülés, szoptatás, és az ezt követő időszak alatt fellépő problémák lelki eredetű testi tünetek, pszichoszomatikus betegségek szenvedélybetegségek (alkohol-, gyógyszer-, játékfüggőség stb.)

Mi a Kognitív terápia?

A kognitív terápia alapja, hogy gondolataink határozzák meg érzéseinket és magatartásunkat. Segítségével az ember képessé válhat az élmények és életesemények egészséges értelmezésére, amely egészséges magatartáshoz vezet.

Milyen pszichoterápiás módszerekkel dolgozom?

A pszichoterápiás módszerek közül elsősorban a bizonyítottan hatékony kognitív terápiára, viselkedésterápiára, illetve az autogén tréning relaxációs módszerre támaszkodom.